EXIT Festival ще приеме 1500 доброволци от цял свят!

EXIT Festival отваря широко врати за 1500 късметлии от цял свят! Това е една прекрасна традиция, която предоставя уникална възможност на 1500 души за стъпка напред в реализацията им в областта на маркетинга, ивент мениджмънта, медийните партнъорства, фестивалната продукция и съоръжения. Доброволците ще извършват дейности, свързани с оптимизиране работата на баровете, входовете, активности по акредитирането и сигурността на фестивала, грижа за безпроблемния престой на феновете в Exit Village, както и много други разнообразни аспекти от фестивалната организация. Подаването на заявления започна на 5-ти май и ще продължи до 31-ви май. Всеки, който желае да бъде част от организацията на толкова мащабен проект, може да го направи онлайн на exitfest.org.

 На всички Exit доброволци ще им бъде предоставен безплатен вход за фестивала, възможност за оставане след концертите в района около сцените, безплатен престой в Exit Village, храна по време на работните смени и купони за безплатни напитки. След края на феста, доброволците ще получат специален сертификат, както и писмо с препоръки, което могат да приложат към трудовата си автобиография.

 Миналата година програмата безспорно бе най-широкомащабния подобен проект в Сърбия. Получиха се около 5000 кандидатури, от които бяха селектирани 1250 души от 60 страни от цял свят. По-голямата част от миналогодишните участници са от Сърбия и съседните страни, но други доброволци пристигаха от различни части на Европа, Америка, Австралия, Русия, Сингапур, Еквадор, Швейцария, Чили, Израел и много други държави. Всеки от тях отнесе част от магията на EXIT по родните си места и разказваха въодушевено за преживяванията си на приятели, роднини и помежду си на официалната страница на EXIT Доброволците във Фейсбук.

 Благодарение на работата си по време на EXIT Festival, доброволците ще имат възможността да станат част от колоритния социален живот на фестивала, ще са едно цяло с тази голяма организационна схема и ще придобият завидни нови знания и умения. Работа в екип, комуникация с хора от различни култури от цял свят (което несъмнено води до подобрение в знанията на чужди езици), както и познания по организацията и мениджмънта на подобни мащабни събития, са само част от безценните уроци и емоции, които предстоят за бъдещите доброволци. Програмата включва и специален курс по екология, където участниците ще могат да се образоват на теми от различен характер, като например технологии на възобновими енергийни източници, начини за опазване на околната среда и много други.

 Програмата започва на 9-ти юли и продължава до края на фестивала – 15-ти юли. Работното време е максимум 6 часа на смяна. Всички дейности са локализирани в Нови Сад, на територията на красивата крепост Петроварадин, където ще се проведе фестивала.

 За EXIT Fest:

Exit Festival  е ежегоден летен музикален фестивал, който се провежда в Нови Сад, Сърбия от 2000 година насам.

Фестивалът традиционно се организира през юли и е с продължителност 4 дена, в красивия град Нови Сад, между стените на поразителната Петроварадинска крепост от 18-ти век, на брега на река Дунав.Exit Festival  продължава да бъде един от най-сензационните музикални фестивали в Европа. Някои от изпълнителите участвали в фестивала са : Snoop Dog, Prodigy, Paul Weller, Arctic Monkeys, Moby, Chemical Brothers, Frankie Knuckles, Iggy Pop, Garbage, Primal Scream, Roger Sanchez, Carl Cox, Jamiroquai, Nick Cave, Billy Idol, Portishead  и David Guetta.

През 2007 Европейската асоциация на 40-те най-големи фестивали в Европа даде наградата за най-добър фестивал на годината на Exit Festival. Exit подкрепя много обществени и хуманитарни каузи. Фондацията The State of Exit  е основана през 2010, с цел подпомагане на висшето образование в Сърбия.

 

БИЛЕТИ

 

Стандартни цени на билетите валидни от 15 февруари 2012 до 1 юли 2012:

Билет за всички дни на фестивала феста – 120 лева.

Къмпинг билет – 50 лева.

Премиум билет – Билет за всички дни на фестивала, автобусен билет и къмпинг – 210 лева.

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото