Последно повикване за концерта на SOURSES OF I и BELGARATH

belgarath june

Тази вечер (26 юни) сцената на столичния клуб „Три Уши“ ще бъде подпалена от блек бандите SOURSES OF I и BELGARATH в рамките на събитието SOFIA IS BURNING – Part I. Началото е 21 часа, а цената на билета е скромните 7 лв.

Загадъчните SOURSES OF I са набрали скорост и най-после ще представят пред аудиторията си своето творчество и уникалност. Освен това ще имате възможността да си закупите мърчандайз на групата.

Мрачната блек шайка BELGARATH, която е хедлайнер на събитието и е вече добре позната на феновете на черните изкуства, е подготвила някоя и друга изненада.

Мракобесната нощ ще продължи с афтърпарти с бандите в подобаваща атмосфера. Любезен домакин е метъл бар The Black Lodge, който стана традиционно място за купон с групите след различни метъл събития.

Дори да не сте привърженици на синдрома „Петък вечер“ това може да е един разпускащ завършек на истерична седмица и подходящо начало на почивните дни.

Очакваме ви!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото