Johan Edlund се връща в TIAMAT

edlund

Миналата година лидерът на TIAMAT, Johan Edlund обяви напускането на групата. Преди няколко дни Edlund е публикувал изявление, в което хвърля светлина върху бъдещето на TIAMAT:

„Приятели! През миналата година в момент на съмнение казах, че напускам TIAMAT. Скоро след това почина моят баща и реших, че това е добър повод да пия. Да пия беше по-важно, отколкото да скърбя.

През изминалата година сърцето ми спираше да бие шест пъти и аз даже не съм щастлив от това, че до сега съм жив. Бях във всички кръгове на Ада и е по-добре да не знаете за тях. Важното е това, че независимо от всичко, на света има ИСТИНСКИ приятели, готови да пазят гърба ви.

В момент на съмнение реших да напусна групата. Тогава имах епилептични припадъци, а не след дълго попаднах в болница с делириум тременс и инсулт. Разбира се това попадна на моя стар скъп приятел чрез новините на Blabbermouth и други ресурси. Сега ми се иска, вие скъпи приятели, да разпространите новините за TIAMAT. Да, ние ще се върнем, и да, ние работим над нов албум. Това не е повод за сплетни, поради тази причина пиша за това тук. Когато след падение се вдигаме, изглежда, на никого не му е до това.

А сега отивам да си направя някаква татуировка. Каквото ми се прииска, и за каквото ми стигнат парите. Или нещо, което сам ще си направя. Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!“

Албумът над, който работи групата ще последва „The Scarred People“ от 2012г., а подробностите за него ще бъдат известни по-късно.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото