Албумът „REQUIEM“ на BELGARATH вече е факт

 

Това съобщиха вчера от лагера на родните блекове. Физическите носители на вторият им студиен албум „Requiem“ вече са налични и за момента са само в CD формат. Общият тираж е 150 копия, като 50 от тях съдържат бонус трак – песента „The Sword“, която е записана специално за MURDER Sound Extreme Compilation Vol 2. и е единственият запис на групата с Vomir на баса.

requiem - cd
Официалното представяне на „Requiem“ ще се случи този петък 13 декември в столичният клуб „Три Уши“, където ще можете премиерно да се снабдите и с копие на албума в комплект с автографи и много приятни емоции. Събитието е със свободен вход.

Разпространението на албума ще започне след концерта-промоция, като ще бъде пуснат и в дигитален формат в познатите он лайн музикални платформи. Колекционерите и любителите на физическите носители ще могат да поръчат „Requiem“ директно от BELGARATH на e-mail: belgarathblackmetalband@gmail.com

Belgarath-coverTrack list:

1. Ice
2. Morgoth
3. Tomb Among the Stars
4. Ash
5. Nefandus
6. Requiem
7. The Sword – bonus track

Създаването на „Requiem“ е отнело около две години. Оригиналната картина за обложката е нарисувана специално за BELGARATH от Peter Wolf, а графичното оформление е дело на Магдалена Георгиева. Албумът е записан live през август (2019 г.) в Mrdr Sound Studio от Иво Иванов (Enthrallment).

 

Страница на събитието

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 4 години)

    ….да ще се поръчва,няма как….просто ме дърпа тоя диск….а и съм ценител на физическите носители…..и така трябва да бъде….

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото