Какво ви чака от 2 до 6 април в бар-клуб АДАМС

Сряда, 02. април, в столичния бар-клуб Адамс (ул. „Ангиста“ №6, до пл. Сточна гара) ще се състои една забавна вечер с Boko Blues Band! Бендът е създаден през 2009 година, а стиловете, в които групата е ориентирана са кънтри и блус.
В състава влизат Борис Сотиров (китара и вокали), Венцислав Павлов (бас), Николай Бакалов (барабани). Доброто настроение е желателно, а танците са задължителни!

На 03.април (четвъртък) пък ще можете да покажете певчески умения в Рок караокето за най-смелите купонджии. Клиентите на заведението могат да избират от каталог с хиляди рок и метъл песни, знайни и незнайни, български и чужди. Микрофонът очаква своите завоеватели!
Входът е свободен, а начолото е в 20:30ч.

На 04. април (петък) на сцената на клуба ще забие сръбската банда Аjвар Млевен. Тя ще изнесе трибют-концерт в чест на Iron Maiden. Всеки почитател на класиката в хеви метъла ще се зарадва да чуе любимите си парчета на Maiden, изпълнени по един невероятен начин от Аjвар Млевен!
22:00ч., Вход: 6лв. 

05. април (събота) пък ще посрещне българската група Tortilla Flat. С тях на сцената ще се качат и Магистри, които ще забият здрав рок и блус. Софиянците Tortilla Flat съществуват от 2004 г. и имат  два издадени албума – „Вчерашния дъжд“ (2008) и „Made in China, майна“ (2011).
Шоуто започва в 21:00ч. Заплащат се 10лв куверт, от които 5 са консумация.

Всички табла-манияци ще могат да премерят сили в Турнира по табла, който ще се състои на 06. април (неделя) от 17:30ч. Записвянията стават от 16:00 до 17:00ч. Входът е на цена от 5лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото