Останаха броени дни до концерта на IN FLAMES

ДЕТАЙЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВЕЧЕРТА НА 30 СЕПТЕМВРИ, КОГАТО ШВЕДСКИТЕ МЕТЪЛ МАШИНИ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ЗАЛА ХРИСТО БОТЕВ

Броени дни преди метъл героите от Швеция IN FLAMES да излязат на сцената на столичната зала Христо Ботев по покана на Loud Concerts, са ясни и последните детайли около дългоочакваното събитие.

В петък, 30 септември, вратите на зала Христо Ботев ще отворят за феновете на тежкия саунд точно в 18:30ч.

Първи на сцената в 20:00ч. ще излязат словенските дет метъл пионери NOCTIFERIA и ще забият 40 минутен сет, след което ще отстъпят място на хедлайнерите на вечерта – IN FLAMES. Шведите ще започнат сета си точно в 21:00ч. Както вече стана известно, в момента сетлистът им включва предимно песни от последния албум на групата “Sounds Of A Playground Fading”, в чиято подкрепа е актуалното турне. Не са пропуснати обаче и най-добрите парчета на групата от предишни албуми. Освен страхотното лайв изпълнение на групата, феновете ще станат свидетели и на впечатляващо светлинно шоу.

Билетите за концерта на IN FLAMES са в продажба в мрежата на Ticketstream. Пропуските могат да бъдат намерени в магазините Office 1 Superstore, Orange, Multirama, Техномаркет, офисите на TBI Credit и M-Tel, както и онлайн на www.ticketstream.bg.

Билетите се продават по 45 лв. На място на събитието ще могат да бъдат закупени на цена от 55 лв.

Всички лица до 18 години, трябва да носят и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица. ОТ ТУК може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на IN FLAMES. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата. Декларацията няма нужда да бъде нотариално заверена.

  1. #1 написан от spaj (преди 8 години)

    Имам един излишен билет за концерта – 30лв. 0886054821

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото