Вторият концерт, по случай годишнината ни – PERO DEFFORMERO

Концерт на PERO DEFFORMERO е в клуб R.B.F. Club (София) на 01.10.2011г. от 18:30ч.
Сърбите пристигат ден по-рано и ще се видят с феновете си

Прогресив турбо-фолк метъл шайката от Нови Сад PERO DEFFORMERO ще пристигне ден по-рано в София, на 30.09.2011г. Групата ще остане в столицата три дни. Сутринта преди концерта сърбите ще разгледат центъра на София и ще се запознаят с историята и културата на града. Концертът, който ще се състои в обновения клуб R.B.F. в кв. Хаджи Димитър, ще започне в 19ч. с изпълнение на групите ЗОНА и 5-о ЧУВСТВО. PERO DEFFORMERO ще бъдат на сцената в 20:30 и ще изпълнят почти всички свои авторски песни. Веднага след концерта групата ще слезе между почитателите си за снимки, автографи и сладки приказки. Групата гостува в София по повод четвъртата годишнина на METAL HANGAR 18 с любезното съдействие на предаването „От Другата Страна” по радио Варна с водещ Мартин Николов, BG MUSIC NEWS, www.vayer-electric.com , клуб R.B.F. и Bar Thrash Zone.

Останало е ограничено количество билети от първоначално пуснатите в продажба 250, които могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на EVENTIM и техните партньори от Germanos, Пикадили, магазин Яко, Orange, На Тъмно, Техномаркет, Office 1 Superstore, бензиностанции OMV и други.

Билетите са на цена 22лв. Ако има останали в деня на концерта, цената им ще бъде същата.

Програма:
18:30 – Отваряне на вратите
19:00 – 19:30 – Зона
19: 40 – 20:10 – 5-о Чувство
20:30 – 22: 30 – PERO DEFFORMERO

Информация за клуб R.B.F.

Събитие във фейсбук: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=203364539706892

Видеоклип на PERO DEFFORMERO:

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. #1 написан от ArthurDent (преди 9 години)

    Pero Defformero вече са в София 😉

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото