HYPNOS ще са съпорт на AMON AMARTH

BGTSC с удоволствие представя HYPNOS – официалния съпорт за източноевропейската обиколка на AMON AMARTH.

Лидерите на чешката Death Metal сцена са създадени през 1999 година от бившите членове на култовата по онова време бандаKRABATHOR от Bronislav „Bruno“ Kovařík (вокали и бас) и Peter „Pegas“ Hlaváč (барабани). Изборът на име на групата е повлияно от едноименната песен на австрийските легенди Pungent Stench.
По-късно през същата година към групата се присъединява и китариста Radek „RAD“ Lebánek което дава тласък на групата и през 2000г. на бял свят се появява и едноименното EP „Hypnos” издадено от Morbid Records. Същата година RAD напуска групата, а на негово място идват друг бивш член на Krabathor – китаристът René „Hire“ Hílek, както и китаристът Igor Mores. Същата година е записан и издаден първия дългосвирещ албум „In Blood We Trust“ отново от Morbid Records. Специален гост в него е Mika Luttinen, вокал на финландците Impaled Nazarene. Нова смяна в групата и двамата китаристи са заменени от David Menšík. Същата година Hypnos участват и в X-mass Festivals.

През 2001г. се появява и вторият албум на групата „The Revenge Ride“, записан в немското студио Spiderhouse и мастерирано в легендарното студио Morrisound, Флорида с продуцента Harris Johns, работил с имена като Sodom, Voivod, Sepultura, Tankard. Следва участие на немския фестивал With Full Force. Поредната китарна смяна води в групата бившия член на DMC Milan „Butch Mills“ Večerka, с когото Hypnos турират в Европа и взимат участия дори на фестивали като Party San и Summer Breeze.

Третият студиен албум „Rabble Manifesto“ е записан през 2004г. под крилото на Harris Johns. Излиза на пазара през 2005. По-късно барабанистът и създател на групата „Pegas“ напуска заради семейни проблеми и на негово място застава Peter Bajci, бивш барабанист на Amortez. Същата година Hypnos са номинирани на наградите Andel в категорията „Hard & Heavy“.
В началото на 2006 поради липса на достатъчно време и мотивация Bruno разпуска групата, за да се събере с Pegas отново след четири години и издадат през 2010г. албума „Halfway to Hell“. Китаристът Igorr се присъединява към Hypnos за участието им на фестивала Brutal Assault 2010.
През 2011г. групата подписва договор с немските Einheit Produktionen и записват четвъртия си студиен албум „Heretic Commando“, доверявайки се на норвежкия саунд инженер Børge Finstad (Mayhem, Ihsahn, Borknagar и др.)
През 2012г. Hypnos стават част от турнето BACK IN BLACK на VADER, което ви представихме през 2013г. и тук в София.

Концертът на шведските войни AMON AMARTH и HYPNOS ще се състои в София на 30 април в зала „Универсиада“ от 20.00 часа. Той е част от източноевропейското турне на групата в подкрепа на много силния нов албум „Deceiver Of The Gods“.

Билетите за концерта на редовни цени от 40 лева на предварителна продажба са вече в продажба в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, ESPO груп, Usit Colours, Outlet Alex, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg
При налични пропуски в деня на концерта и на входа на залата цената ще е 50 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на концерта с цел избягването на недоразумения в деня на концерта!

На концерта ще бъдат допускани лица под 18 годишно възраст само с нотариално заверена декларация от родител http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf

Децата до 10 годишна възраст не заплащат билет и трябва да са задължително с придружител! Един придружител на дете до 10 години и второ дете няма да бъдат допускани! По един придружител на едно дете до 10 години!

Ще бъде изградена зона за пушене, а пушенето (!) в залата ще  бъде санкционирано!!!

За повече информация и въпроси events@bgtsc.eu

Предстои оповестяването на гости и подробности!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото