Четири банди ще свирят заедно с TERRORIZER в София

Както вече знаете, организацията за екстремна музикална пропаганда Sofia Waste Water System представя първия концерт на култовата грайндкор банда TERRORIZER в България! Събитието ще се състои на 05.08 в клуб Микстейп 5, като шоуто ще бъде ексклузивно и единствено за Източна Европа от цялото турне на групата!
Вечерта ще бъде историческа и по друга причина – лятната инвазия на стария континент е посветена на 35-тата годишнина от издаването на иконичния албум „World Downfall„, като ще имаме възможността да чуем голяма част от него на живо! На сцената ще видим класиците Pete „Commando“ Sandoval и David Vincent, участвали в създаването му през вече далечната 1989г.

От българска страна ще се включат 4 от най-силните банди в стила – Sickening Joke, Scum Line, Razgruha и грайнд пионерите от Плевен Corpse!

Промо билети на цена от 50 лв, се продават на сайта на epaygo.bg, а след тяхното изчерпване до деня на концерта ще бъдат на цена от 60 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото