Кубинските блек метъл пионери MEPHISTO са оставили трайна следа на метъл сцената в родината си с уникалния си стил и звук и сега ще зарадват феновете си с нов албум. Групата се похвали, че е подписала договор с Wormholedeath Records за издаването на албума със заглавие „Pentafixion“. Преди официалното излизане на творбата музикантите ще пуснат заглавната композиция като първи сингъл. Ето и изявлението на бандата:

„От името на всички членове на MEPHISTO искаме да обявим, че получихме предложение за договор от дългогодишния и многоуважаван италиански лейбъл WormHoleDeath Records. С удоволствие съобщаваме, че след известни дискусии приехме офертата и се присъединяваме към каталога им. Нямаме търпение да започнем работа с екипа на компанията, която следим от много време. Да бъдем част от семейството им беше наша дългогодишна мечта. Развълнувани сме, че можем да представим на света нашият кубински блек метъл стил, благодарение на партньорството на WormHoleDeath с Warner/Chappell Music Holland BV, The Orchard Inc. (Sony Music Ent) и др. Очакваме с нетърпение излизането на първия ни албум за WormHoleDeath „Pentafixion“, дългосвирещият албум, по който работихме в последните 2 години. Нищо чудно в бъдеще да преиздадем и предишните ни албуми чрез WormHoleDeath.

Искаме официално да благодарим на Carlo от WormHoleDeath, че бе толкова ентусиазиран в желанието си да ни подсигури договора с лейбъла. Работата и отдадеността му бяха невероятни! От откриването ни в Subtle Death Magazine, през достигането до нас чрез неговия редактор Omar Vega, та до късните среднощни телефони разговори с мениджмънта ни в Австралия – целият процес, през който преминахме, за да стигнем до сделката. Няма как да не сме радостни, че музиката и кариерата ни са във вещите ръце на WormHoleDeath.

Какво да очаквате от нас? Само защото виждаш планината, не значи, че си я изкачил. Сега започва трудната работа да се отплатим на феновете си за търпението в очакване на новия ни албум и да покажем на лейбъла, че новаците са готови да ритат задници.

MEPHISTO, пионерите на кубинския блек метъл, бяха показани на света, благодарение на WormHoleDeath Records!“

Съдържание:

“Intro – Enter The Storm”
“Storming War Anthems”
“Pentafixion”
“The Birth”
“Rebellion”
“The Falling”
“Curse Of The Pharaoh”
“The Mighty Ring”
“From Hobbiton Toward The Mountains Of Gorgoroth”
“The Last Battle”
“The Undivine Blessing”
“Yavhe Sabbaoth (King Of Nobody)”
“Burning Fantoft”