Нов албум от HORNA

На 13 септември W.T.C. PRODUCTIONS с гордост ще представя дългоочаквания 11-ти албум на HORNA, Nyx – Hymnejä Yölle, на CD, MC и във винилов LP формат.

HORNA няма нужда от представяне. Създадена през 1994 г., когато са още тийнейджъри, групата скоро започва да създава огромен, плодовит каталог – и от началото на 2000-те започва да упражнява значително влияние върху блек метъл ъндърграунда както в родната им Финландия, така и в чужбина. И въпреки че има три различни епохи на HORNA техният звук може да е претърпял фини промени в текстурата през всички тези години, но визията на HORNA за безкомпромисен блек метъл никога не се е поколебала: горд и чист, познат, но уникален и безспорно зловещ и емоционален.

Влизайки в своята 30-та годишнина HORNA разкриват нов пълноформатен албум, който свързва миналото, настоящето и бъдещето: Nyx ​​- Hymnejä Yölle. Албумът е миксиран в Demonspeed Music, мастериран в Trollhouse Studio, дизайнът е на Dhomth, обложката на Spellgoth, „Kuoleva Lupaus“ в интерпретация на Hex Inferi.

Обложка и трак лист:

1. Hymni I
2. Hymni II
3. Hymni III
4. Hymni IV
5. Hymni V
6. Kuoleva lupaus

Настоящ Lineup:

Shatraug – китара
Infection – китар
Spellgoth – вокали
LRH – барабани
Vnom – бас

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото