Концерт на ILDARUNI (Pagan/Black Metal, Армения) и родните HISTORIAN

Концертът ще се състои на 15-ти септември в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена от 15 лв.

Ildaruni е блек метъл група от Ереван, Армения. Тя се появява през 2016 г., изплувайки като яростна сила от дълбините на арменската ъндърграунд метъл сцена.

В музикално отношение Ildaruni представлява смесица от древни фолклорни мелодии и традиционен блек метъл, изпълнена с изпепеляваща агресия и хаотични преходи.

Лиричните теми изследват и разкриват по-малко известни аспекти на езическите времена, чрез когнитивните машинации на една отминала епоха.

Facebook: https://www.facebook.com/Ildaruni
Instagram: https://www.instagram.com/ildaruni/
Bandcamp: https://ildaruni.bandcamp.com/

Идеята за Historian се ражда като солов проект по време на блек метъл конкурса на музикалния форум metal-archives. През 2013 г. е записано първото EP. През 2017 г. съставът на Historian е попълнен, като включва членове на Inspell, Axecutor, hereAndNow и Primitive Angel Gospoden. Първият албум (озаглавен “Scroll – I”) е издаден на 13 септември 2018 г. Той беше представен в същия ден на концерта на Батюшка, където Historian беше подгряваща група.

Historian свирят на много концерти с групи като Батюшка, Goatwhore, Stormcrow, Groza, Kosmoginia, Lucifer’s Child, Shadowmass, Infernal Storm и много други.

Работата по втория дългосвирещ албум е почти завършена. Повече от 50 минути блек-дет метъл във вените на Dissection, Unanimated, Necrophobic, Naglfar, Dark Funeral + Historian.

https://www.facebook.com/Historianblackmetal
https://historianmetal.bandcamp.com/releases

Събитието във Фейсбук

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото