Концертът на UNLEASHED е тази събота. MALTWORM заменят Odd Crew.

Шведските дет метъл легенди UNLEASHED пристигат в София тази събота, 28-ми септември, за концерт в парк център Юнак.

Бандата ще представи за пръв път пред българските си фенове парчета от последния им албум ‘No Sign Of Life’, но няма да пропуснат и любими класики като Before the Creation of Time‘, ‘Death Metal Victory‘, ‘Into Glory Ride‘ и др.

За съжаление Odd Crew са възпрепятствани да вземат участие като съпорт в този концерт и на тяхно място, на сцената преди Unleashed, ще излезе софийската дет метъл банда MALTWORM.

Графикът за вечерта е следният:

18:30 – Отваряне на вратите

19:00 – Maltworm

20:15 – Unleashed

22:00 – Очакван край на шоуто

Достъпът ще се осъществява през входа откъм бул. „Драган Цанков“, а притежателите на VIP билети ще могат да влизат и през този откъм Борисова градина.

Билети за концерта на UNLEASHED със специален гост MALTWORM на 28 септември 2024 г. в парк център Юнак са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“) и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от 70 лв. за регулярен билет и 90 лв. за VIP билет.

В деня на концерта и на място регулярните билети ще се продават на цена от 80 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото