Концертът на FOREIGNER се отменя

Организаторите на концерта на FOREIGNER съобщават за отмяна на събитието:
„Уважаеми фенове,
За съжаление поради продължаващата вече втори месец война в Украйна и нестабилната обстановка в тази част на света, мениджмънта на Форинър е взел решение да отмени концертите на групата в България, Румъния, Литва, Латвия и Естония.
Артистите поднасят своите искрени съжаления на българските си фенове и молят за тяхното разбиране, относно желанието им да се въздържат от концерти в този регион, докато ситуацията не се успокои. Те се надяват, че скоро целия ужас, причинен от войната, ще приключи и отново ще имат възможността да се срещнат с любимата си публика.
В момента се водят преговори за получване на нова дата за България, за което ще ви инфомираме своевременно.
Процедура по връщане на билети:
От 18 април до 18 юли 2022 г. включително (3 месеца) може да върнете своя билет за отменения концерт на Форинър в София по следния начин:
– за билети, закупени чрез мрежата на Bilet.bg, направете заявка на help@bilet.bg
– за билети, закупени от НДК, на касата на Билетен Център НДК“

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

    Нито съм мислил да ходя на този концерт,нито Foreigner са моята банда.Но отново започнаха да ми „бръмчат“ въпроси от типа дали пък вината не е в организатора?…За неизпълнени договорни отношения итн…Може и да е в групата,не знам.Но знам,че още концерти ще пропадат…Беше ковид,сега пък войната…Все глупави причини поне според мен…Войната спира след месец-два,малко спокойствие и есента нов щам на ковид…Някои задават ли си въпроса,че има някаква цикличност в тези „процеси“ и,че те се дирижират от няколко центъра нямащи нищо общо с общоизвестните политически,здравни,икономически,военни и други институции…Дали пък не се следва някакъв план за налагане на „нов световен ред“…И като добавиш и организатори хайдуци планът става още по-лесно изпълним.Няма концерти,няма МАСОВОСТ и ЕДИНОМИСЛИЕ и поробването става на една ръка с гранясало кюфте разстояние…Хайде сега весело да се разглеждат брошурите за „промоции“ в търговските вериги…И масов сблъсък за бутилка олио…Fuck Off and Die…Cocks@Cunts not for fucking…И все пак ПОЖЕЛАВАМ НА ФЕНОВЕТЕ ОСТАТЪКА ОТ ГОДИНАТА ДА БЪДЕ ПЪЛНА С МУЗИКА НА ЖИВО И С УНИКАЛНИ ЕМОЦИИ СПОДЕЛЕНИ СЪС СЪМИШЛЕНИЦИ…Докато все още ни има и докато можем да си ги позволим и ни „позволят“…Драмата е,че Рокът като цяло от БУНТ вече голяма част от общността която се смята,че принадлежи към него е тотално „сляпа“ и „промита“,но не и ИЗМИТА…

    • #2 написан от Анонимен (преди 2 години)

      Мирослав, ти сериозно ли смяташ, че организаторите в 5 държави са виновини за пропадането на концертите им или че пък го правят нарочно? Ти наясно ли си изобщо за загубите от едно такова канселиране, които претърпява промоутъра?
      Никой не го интересуват обективните причини, винаги има консприцация някъде, все някой бърка в на Ганьо паничката…

      • #3 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 2 години)

        Бъди сигурен,че съм наясно със загубите които претърпява един промоутър при пропадането на един концерт.Но също съм и наясно,че освен АДСКИ КОРЕКТНИ ОРГАНИЗАТОРИ има и такава които или си надценяват възможностите или просто са некоректни както към букинг агенцията,така към артистите и към феновете.Не казвам,че са много,но за съжаление има и такива.Примерно те знаят от месец за това,че даден концерт няма да се осъществи по някакви причини,но те излизат с прес съобщение ден-два преди самото събитие.Това го знам от банди с които съм подържал комуникация преди време.И моето наблюдение е,че малките ъндърграунд организатори СА МНОГО ПО-КОРЕКТНИ отколкото по-големите.Може би защото малките подхождат чисто фенски,като фенове,докато при голяма част от големите приходите са най-важни.Примери мога да дам,но ще се въздържа…Да не забравяме,че има и банди които също са некоректни и прецакват нещата…Друга причина е и в завишената цена на билетите при нас.Не може фестивал в чужбина с 70-80 банди примерно да е с цена на тукашен „фест“ с 5-6 банди….

  2. #4 написан от Georgio (преди 2 години)

    Не съм убеден, че фестивалите в България са с надути цени. Във Франция например също има фестивали с 5-6 банди (и 5-6 местни начинаещи за пълнеж) и входа е 40-50 евра.
    А за някои индивидуални концерти в България смятам, че дори са по-евтини от Европа. Но това разбира се не е в 100% от случаите.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото