FOREIGNER – последни детайли за датата в Русе

FOREIGNER-poster-print1Броени дни ни делят от първата паметна среща на русенската публика с една от най-великите рок банди на всички времена Foreigner. Можем да сме сигурни, че и самата група ще даде всичко от себе си на 8 май в зала Арена Русе, тъй като пази невероятни спомени от българската публика при предишната си визита у нас.

Билетите за шоуто на Foreigner в крайдунавския град са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, Технополис. Свободни седящи места вече няма, но ако побързат, феновете на бандата все още могат да си закупят правостоящи билети на цена от 50 лева.

В зала Арена Русе няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  (http://loudconcerts.com/sites/default/files/declaracia_deca.pdf) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Foreigner.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на зала на Арена Русе.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно,- с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Посетителите на концерта в зала Арена Русе със сигурност ще се чувстват комфортно, защото това безспорно е най-модерното и функционално ориентирано съоръжение в България за провеждането на развлекателни събития.

 

Шоуто на легендарната банда Foreigner е с начален час 20 часа, а вратите отварят в 18.30 часа! Не го пропускайте!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото