Новини от лагера на DIMMU BORGIR

 Китаристът на норвежките блек метъл ветерани DIMMU BORGIR Sven Atle Kopperud (a.k.a. Silenoz) наскоро говори с Rock ‘N’ Roll Journalist относно предстоящия нов албум на бандата. Музикантът разкри, че наследникът на „Abrahadabra“ ще излезе към края на 2017 или в началото на 2018 г. чрез Nuclear Blast. Той добавя:

Може да очаквате това, което аз бих нарекъл, най-добрия албум, който сме правили досега. Знам, че всяка група казва това, но ако не го вярвах, изобщо нямаше да се занимавам да пиша нов материал. Мисля, че е справедливо да кажа, че феновете трябва да очакват най-добрия албум от нас, защото отсъствахме доста време и очевидно имаме нещо, което искаме да докажем не само на себе си, но и на феновете. Вярваме, че ще можем да доставим онова, което очаквахме, и щом хората чуят новия ни албум, се надяваме да забравят за всичките тези години, в които ни нямаше. Никога не сме звучали по-епично и величествено и не сме загърбили мрачното си звучене. Ще бъдете много доволни от резултата.

dimmuborgirband2017promo_638

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото