Броени часове до шоуто на FOREIGNER в София

foreigner artwork0905Броени часове ни делят от дългоочаквания концерт на легендарните музиканти от FOREIGNER. Точно на Деня на Европа – 9 май, в Арена Армеец великите рокаджии ще зарадват българските фенове с всички вечни класики на любимата им група – “Juke Box Hero”, “Cold As Ice“, “Waiting For A Girl Like You”, “Feels Like The First Time”, “Urgent”, “Say You Will”, както и хит номер едно “I Want To Know What Love Is”.

Непосредствено преди да влязат в залата, най-верните фенове ще имат възможност да разгледат и закупят оригинални фен артикули на бандата от специално обособените за целта зони.

Рок величията FOREIGNER ще излязат на сцената точно в 20:30 ч., когато ще започне и концертът. Входовете на „Арена Армеец“ ще бъдат отворени още в 18:30 ч. Всички, закупили билети за секторите на терен, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни ще бъдат отворен вход В. Паркингът пред „Арена Армеец“ ще бъде на разположение на присъстващите до изчерпване на местата.

Напомняме, че лица до 18 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18-годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси – Пропускателен режим за непълнолетни лица.

Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети, като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на „Арена Армеец“ е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Концертът на FOREIGNER е на 9 май от 20:30 часа в Арена Армеец. Билетите все още могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online, както и в деня на събитието от касата на Арена Армеец. Цените на билетите са от 50 лв. до 80 лв. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.
Повече информация: Foreigner live in Sofia – Official Event.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото