Втори сингъл от новото издание на SOROR DOLOROSA

Френското ню уейв/пост-пънк комбо Soror Dolorosa представя втория си нов сингъл, част от предстоящия албум на бандата „Mond“. Парчето се нарича „Obsidian Museum“ и може да гледате видеото към него долу.

Фронтменът Andy Julia коментира: „Това е закачлива среднотемпова песен, която ви отвежда далеч до хоризонта. Както голяма част от музиката ни, тя е създадена изцяло за дълги шофирания и пътешествия. „The Obsidian Museum“ е вътрешният храм на обожанието, който имаме в интимността на любовта. Изглежда като мистично и мрачно място, където стени, под и таван отразяват душите през лунни лъчи, без изкривяване. Представях си място като това, безкрайно и интимно, където можем да сме само двама. Подобно на Адам и Ева, прокудени от Рая, „The Obsidian Museum“ е отговор на човешко състояние, магична врата, която отваря бягство от реалността и ви помага да излезете в открито небе, за да стигнете до луната в идеалистично, оргазмично космическо пътешествие.“

Концертните кадри са заснети от Géraldine @Wimedia по време на концерта Maison des Chœur / What the Fest, състоял се през октомври 2023. Кадрите на литовския кръстов хълм са заснети от Jean-Baptiste Marquet и Mathilde Richard. Концепцията на видеото е дело на Andy Julia.

Песента е композирана, записана и продуцирана от Jean Baptiste Marquet, Andy Julia и Hervé Carles. Текстът е на Andy Julia, а музикалните аранжименти – на Joris Brunet и James Kent. Смесване и мастериране – James Kent.

„Mond“ излиза на 4 октомври чрез Prophecy Productions във формат на артбук диск и плоча в различни разцветки.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото