Подробности за новия албум на KAMPFAR

Indie Recordings с гордост представя новия пълноформатен албум на норвежките блек метъли KAMPFAR!

„Til Klovers Takt“ е албум, който стои върху основата на всичко, което е създадено преди него в каталога на KAMPFAR. Той черпи вдъхновение както от първата песен, написана преди 28 години, така и от всеки друг период от миналото на групата.

Околностите на Hemsedal и Hallingdal с тяхната богата история и вдъхновяваща природа формират фона на историите, разказани в шестте глави, както и оказват влияние върху тоналния и ритмичен подход към композициите. Резултатът е фино настроен албум, в който всяка песен има свой собствен глас и своя собствена атмосфера, където нищо не е случайно и, в който групата, след като поема контрола върху всички аспекти на процеса на запис, успява да създаде точно албума, който си е поставила за цел да издаде.

„Til Klovers Takt“ е кулминацията на опита в писането на песни и музиката, съчетан с копнежа винаги да правиш следващата творба най-добрата, това е образът на група в разцвета на силите ѝ.

KAMPFAR е една от оригиналните норвежки блек метъл групи. Наближаващи 30 години съществуване и израснали до една от водещите лайв групи в екстремната музика, KAMPFAR надделява и продължава да бъде сила, с която трябва да се съобразявате. Издали са ключови албуми, които са доминирали и допринесли за формирането на модерната блек метъл сцена, каквато я познаваме днес.

„Til Klovers Takt“ ще излезе на 11 ноември чрез Indie Recordings.

Обложка и траклист:

1. Lausdans under stjernene
2. Urkraft
3. Fandens Trall
4. Flammen fra Nord
5. Rekviem
6. Dødens aperitiff

CREDITS: Музиката в албума е написана и записана от KAMPFAR. Допълнителните вокали са записани от Stamos Koliousis. Микс и мастеринг Jonas Kjellgren. Обложка Heinrich Bürkel – «Village fire at night». Фото кредити Carl Eek.

LINE-UP:

Dolk – вокали
Ole – китари
Jon – бас
Ask Ty – барабани

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото