Още нови имена в афиша на ROCKSTADT EXTREME FEST за догодина

Организаторите на румънския ROCKSTADT EXTREME FEST не губят време и продължават да добавят нови, привлекателни имена към афиша си за изданието през 2020 г. Съдейки по последните попълнения, и догодина се очертава един истински празник за екстремния метъл сред трансилванските гори. Бандата, обявена днес, е CATTLE DECAPITATION! Американските дет метъли гостуваха на румънска земя през 2016 г. и сега се завръщат с обновена сили и прясна доза брутализъм. Миналия ден пък към лайн-ъпа бяха добавени британците DYSCARNATE.

Скандинавското присъствие на ROCKSTADT EXTREME FEST ще бъде значително и догодина – в края на миналия и в началото на този месец бяха обявени и две от най-популярните в днешно време норвежки блек метъл банди – става дума за ветераните KAMPFAR и IN THE WOODS…, навъртащи се наоколо още от началото на 90-те. Така пълният списък с банди, за които ни е известно, че ще можем да гледаме в Ръшнов през 2020-а, изглежда по следния начин:

MAYHEM
KATAKLYSM
DEATH ANGEL
DESPISED ICON
THE BLACK DAHLIA MURDER
ROTTING CHRIST
CATTLE DECAPITATION
DYSCARNATE
KAMPFAR
IN THE WOODS…

cattle-decapitation-rockstadt-2020

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото