KAVARNA ROCK FEST си партнира с Metalhead.ro

Тази година Kavarna Rock Fest започва съвместна работа с най-големия румънски рок сайт Metalhead.ro. Там ще тече продажба на билети за феста, както и ще бъде публикувана допълнителна информация относно групите, които ще присъстват на фестивала. Сайтът има впечатляваща посещаемост – над 300 000 уникални посетители на месец, което го нарежда на първо място в Европа в тази категория сайтове. Metalhead.ro осигурява на феновете актуални новини за всички подстилове на рока –  от алтернативен, през пънк до метъл. Metalhead си партнира с фестивали от световна величина като Hellfest, Brutal Assault, Wacken, Progrock, Sziget, а от тази година и с Kavarna Rock. Историята, която гради от 8 години утвърждава Metalhead.ro на международния пазар и Kavarna Rock вече е част от голямото му семейство.

Тазгодишното издание на фестивала ще продължи два дни – на 1-ви и 2-ри юни. Хадлайнери на фестивала са Deep Purple и Accept. На феновете предстои среща с източните легенди Alisa и Aria, както и възможността да чуят Doro Pesh, известна не само в САЩ и Германия, но и в цял свят като Metal Queen. Очаква се лятото да бъде открито от истински рок легенди, в присъствието на множество български и чуждестранни фенове.

Билети за двата дни на Kavarna Rock 2013 са пуснати в продажба в мрежите на Eventim и Ticketpro. Двудневният билет е на цена от 90 лева, а еднодневният – 60.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото