DIMMI ARGUS с нов рок албум в Италия

Димитър Аргиров или Dimmi Argus – както е познат с артистичния си псевдоним, издаде нов албум с италианската си група. Албумът е в стил хард рок – мелодичен метъл и е озаглавен „Bad Dream“.  Съдържа 11 песни, сред които кавър на Black Sabbath и народна песен в хеви-метъл вариант. Включени са и две песни от периода на  Димитър в група“ Епизод“, които са с нов аранжимент и текст на английски.
Албумът е предшестван от сингъла „Wish I Could“, публикуван дигитално през юни 2012, както и от песента „Pray For Our Souls“, която може да се прослуша в сайта на певеца www.dimmiargus.net.
Издател на  „Bad Dream“ е италианската музикална компания Tanzan Music, а продуцент е Димитър заедно с останалите членове на групата. Албумът е мастериран от небезизвестния Тimo Тоlkki (Екс Stratovarius, Revolution Renaissance, Symfonia). Подговя се и българско издание, в което ще има един бонус трак в повече, a някои от песните ще са на български език.
Официална дата, на която албумът ще бъде публикуван  онлайн е 3 май 2013 от италианския лейбъл FreeMood Promotion , а след това ще се пусне на дистрибуция и компакт диска. От офиациалния сайт на Dimmi Argus могат да се правят поръчки за закупуване на албума, да се прослушат част от песните, както и да се направи заявка за безплатен линк за даунлоуд на електронатa версия.
Музикантите са: Dimmi Argus – вокали, бекинг вокали и и клавишни, Matteo Calza – китари и бекинг вокали, Filippo Spezia – бас китара и бекинг вокали и Andrea Cassinari – барабани. Групата е идвала вече няколко пъти в България, а следващото й гостуване в София ще бъде през октомври 2013г.

Track list:
1. Black And White
2. Bad Dream
3. Wish I Could
4. Victims Of The Nightmare (Intro)
5. From the grave
6. Into The Void  (Black Sabbath Cover)
7. Pray For Our Souls
8. This Silence
9. My Way Home
10. Into The Forest (Bulgarian Folklore Song)
11. Black And White Radio Edit (Digital Release Bonus Track)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото