IMMORTAL с новини за новия си албум

immortalpromo

Ако си спомняте след изявлението на DEMONAZ и HORGH, свързано със съдебните спорове в групата те обещаха, че ще се завърнат съвсем скоро с класически IMMORTAL албум. И разбира се удържаха на обещанието си. Ето какво споделиха в официален прес релийз публикуван преди часове.

IMMORTAL завършиха записите на новия си девети студиен албум.

Това ще бъде нашият най-мрачен и студен албум от много време. Чист Blashyrkh metal какъвто го познават нашите фенове, с масивни магични рифове, мрачни студени вокали и приказки от нашата могъща реалност. Бързи и яростни, епични песни с по-голяма продължителност отколкото в предишните ни албуми.

Основателят на IMMORTAL, текстописец и китарист Demonaz сега изпълнява и вокалите.
– Солидната подкрепа от феновете е много вдъхновяваща и ние няма да ги разочароваме. Последната година завършихме всички нови песни и сме насочени към това да запишем в студио нашият най-страстен албум от много време. Процесът на писане на песните беше страхотен и сме готови скоро да започнем записите.

Във времена, когато истинският, изначален Black Metal е почти мъртъв, групата е с решителен дух.
–След инцидентите от последните години беше време да се върнем към корените на това, което тази група представлява музикално, а също така да върнем целостта на групата към това, на което принадлежи. Студ, суровост, безкомпромисен Blashyrkh metal с истински чувства е това, което предлагаме.

От 2010 до 2014 IMMORTAL написа всички песни за наследника на „All Shall Fall“, но когато ех-членът Abbath напусна групата през 2014 той промени текстовете, заглавията на песните и записа тези песни за неговия така наречен „солов албум“.
–Ние трябваше да се съсредоточим върху нов албум почти от нищо, което е главната причина защо нещата отнеха толкова време. Сега сме насочени към това да запишем новия албум и да го представим пред всички тези, които показаха своята лоялност и подкрепа. IMMORTAL винаги са били уникална и неудържима сила, и това важи и за нашите фенове също. Никога няма да променим музиката си или гледната си точка.

Заглавието на албума и трак листа ще бъдат обявени скоро.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото