NEW MODEL ARMY обявиха новите дати. Вижте тази за София.

От лагера на NEW MODEL ARMY преди две седмици пристигнаха новини, в които се съобщава за проблеми със здравето на един от членовете. Цялото турне на групата, насрочено за 2024 година ще бъде отложено за догодина.

От самото начало на нашето турне Unbroken Майкъл свиреше със прищипан нерв в лявата си ръка. Със смесица от болкоуспокояващи и желязна воля, той ни караше през концерт след концерт през цялата пролет, но през лятото също имаше притиснати нерви в дясната си ръка и изпитваше сериозни болки. И така, в началото на септември той претърпя операция, за да освободи заклещените нерви, но за съжаление това се оказа много по-сложна и инвазивна процедура, отколкото всички ни караха да вярваме, и той ще се нуждае от значително време за възстановяване. Така че, със съжаление, спираме всички турнета за останалата част от годината и ще пренасрочим всичко, което вече е резервирано, за 2025 г. Оценяваме, че много от вас са направили планове за предстоящите концерти и много съжаляваме за причиненото неудобство. Ще дадем повече подробности веднага щом можем.

Групата трябваше да пристигне отново в София, на 1 декември 2024 г. за да ни представи новия си албум „Unbroken“.

Днес бандата споделя график за 2025 година, в която София отново е включена като дестинация. Виже по-долу.

Благодарим ви за търпението и разбирането, докато пренасрочвахме отложените дати на New Model Army от 2024 г. за 2025 г., както и за продължаващите мили коментари и пожелания за Майкъл след скорошното ни съобщение. Ето пълния списък с нови дати, всички закупени билети остават валидни за тях.

09 Oct Birmingham, o2 Institute
10 Oct Sheffield, Leadmill
11 Oct Lincoln, Engine Shed
12 Oct Cardiff, Tramshed
14 Oct Brighton, Chalk
15 Oct Norwich, Epic Studios
16 Oct TBA
17 Oct Frome, Cheese & Grain
18 Oct Edinburgh, o2 Academy
19 Oct Manchester, o2 Ritz
04 Nov Vaureal, Le Forum
05 Nov Mont-De-Marsan, Café Music
06 Nov Bilbao, Santana 27
07 Nov Madrid, Mon
08 Nov Valencia, Rock City
09 Nov Barcelona, Razzmatazz 2
11 Nov Milan, Legend Club
12 Nov Fribourg, Fri-Son
13 Nov Heidelberg, Halle02
14 Nov Tubingen, Sudhaus
15 Nov Prague, Meetfactory
17 Nov Leipzig, Werk 2
18 Nov Hannover, Capitol
19 Nov Bremen, Aladin/Pier 2
20 Nov Munster, Jovel
21 Nov Venlo, Grenswerk
22 Nov Liege, Reflektor
28 Nov Athens, Kyttaro
29 Nov Thessaloniki, Mylos Club
30 Nov Sofia, Mixtape 5
02 Dec Bucharest, Club Control
12 Dec Nottingham, Rock City
20 Dec Koln, Paladium
21 Dec Amsterdam, Melkweg

 За съжаление, не успяхме да пренасрочим концерта в Истанбул в момента, така че той вече е отменен. Всички покупки на билети, направени за това шоу, ще бъдат възстановени на техните купувачи и новата дата на шоуто ще бъде обявена веднага щом подробностите бъдат потвърдени. За връзки и информация за билети, моля, вижте страницата New Model Army Tour: www.newmodelarmy.org/tour. Очакваме ви през 2025 г.!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото