INSOMNIUM със заместител-китарист

Финската мелодет банда INSOMNIUM обяви, че в бъдещите си изяви ще бъде на сцена с китариста Nick Cordle (SANCTUARY, ARCH ENEMY,  ARSIS), който ще замества Ville Friman.


635294863637609291

Friman коментира:

Искрено съжалявам, че няма да имам възможност да участвам в предстоящите турнета на INSOMNIUM за тази година. До сега давах всичко от себе си да комбинирам групата и работата си и да освобождавам достатъчно време, за да пътувам с INSOMNIUM. За съжаление сега нямам възможност да направя това, но не се притеснявайте, защото Nick прие да поеме моята роля и съм сигурен, че няма да съжалявате. Междувременно ще се концентрирам върху писане на нов материал за INSOMNIUM. Надявам се да се видим отново!


566770d4e42d6706e7b50a3dd5ce4f07Nick Cordle
добавя:

Ще бъде невероятна чест и удоволствие за мен да бъда на сцената с INSOMNIUM! Те са невероятни на живо и ще се постарая да се впиша добре сред тях.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото