Китаристите Ben Woods и Thomas Zwijsen ще гостуват и в „Шоуто на Слави“ на 14.10.2015г.

MGT master guitar Tom Ben 2015Ben Woods и Thomas Zwijsen, които идват утре по повод осмия ни рожден ден, ще бъдат специалните гости в „Шоуто на Слави“ на 14 октомври. Предаването ще бъде записано в 15ч. и излъчено в 22.30ч. по BTV.

Китаристите  ще изнесат акустичен концерт в София на 14.10.2015г. в клуб Три Уши по покана на Metal Hangar 18. Виртуозите ще представят своите варианти на песни на IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, UFO, EUROPE, DEEP PURPLE, RAINBOW, ADELE, THE WHO, THE BEATLES, DAFT PUNK, METALLICA, ALICE COOPER, OZZY OSBOURNE, DREAM THEATER и други.

Концертът ще започне в 20 часа. Билетите са само 100 и цената им ще бъде 20 лв. Те ще се продават ексклузивно в системите на EVENTIM и eTICKETSMALL. Концертът е третото събитие, посветено на осмата годишнина на сайта Metal Hangar 18. Събитието е организирано от ICreative Events и е единадесета  част от поредицата N.W.O.B.H.M. NIGHT, събития, посветени на Новата Вълна на Британския Хеви Метъл – течение в европейската музика в периода 1979 – 1983 г. Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: Flamenco Metal, чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи FLAMETAL и HEAVY Mellow. Ben Woods има 14 албума. Холандският китарист Thomas Zwijsen е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува в България като китарист на бившия вокалист на IRON MAIDEN – Blaze Bayley.

Facebook събитие

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото