DELAIN ще издадат нов албум – “We Are The Others”

През април 2012-та холандската рок група тръгва на европейско турне

 

Симфоничната рок група от Холандия – Delain – обяви We Are The Others за заглавие на третия си студиен албум, който ще излезе през пролетта догодина чрез лейбъла Roadrunner Records.

Парчетата са записани в различни студия в Стокхолм (Швеция) с продуцента Jacob Hellner, познат с работата си с Rammstein и Apocalyptica, както и с екипа Epicentre, съставен от Fredrik Thomander и Anders Wikstrom (Scorpions, Backyard Babies). Едноименното парче от албума – We Are The Others– е химн на аутсайдерите. То е за всеки, който избира да изглежда по различен начин, да се държи различно или да следва нетипичен път в живота, в разрез с обществените очаквания и норми.

Групата Delain е основана от клавириста Martijn Westerholt (брат на китариста Robert Westerholt от Within Temptation), а фронт дама е огненокосата Charlotte Wessels. Delain си събраха доста почитатели след предишното им посещение във Великобритания, като без много излишен шум продадоха почти 20 хил. записа.

Бандата ще тръгне на европейско турне от април месец догодина, а в тяхна подкрепа ще бъдат Trillium – метъл проекта измислен от американската певица и авторка на песни – Amanda Somerville.

Датите от турнето са както следва:

Apr. 26 – GER – Hamburg – Gruenspan
Apr. 27 – GER – Berlin – Lido
Apr. 28 – POL – Warsaw – Progresja
Apr. 29 – CZE – Zlin – Masters Of Rock Cafe
May 02 – HUN – Budapest – Club 202
May 03 – AUT – Wien – Arena
May 04 – GER – München – Backstage
May 05 – ITA – Romagnano Sesia – Rock ‘n’ Roll Arena
May 06 – SWI – Pratteln – Z7
May 08 – GER – Köln – Gloria
May 09 – BEL – Vosselaar – Biebob
May 10 – GER – Karlsruhe – Substage
May 11 – FRA – Paris – Alhambra
May 12 – GBR – Birmingham – HMV Institute The Library
May 13 – GBR – Sheffield – Corporation
May 15 – GBR – Manchester – Academy 2
May 16 – GBR – London – Koko
Aug 11 – ROM – Sibiu – Artmania Festival

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото