Неволите на BEHEMOTH в Русия, част поредна

След като руските православни активисти успяха да свалят няколко концерта на Behemoth, сега нерви на полската формация образуват държавните власти. Съобщение от Нергал във Facebook гласи:
Задържаха ни на границата заради ‘сбъркани визи’. Когато казах, че няма да мръднем и на сантиметър от клуба без представител на Полша, ни заплашиха да ни изпъдят. Това и направиха – откараха ни с автобус, гъчкан с десетима полицаи, и ни заведоха във Федералната служба за миграция.
Опитахме се да се свържем с полското посолство, но никой не отговори на телефона. Ако имате възможност, разпространете това съобщение. Може би ни предстои дълъг разпит. Концертът със сигурност отпада. Единственото, което искаме да направим, е да се приберем в хотела и от там – директно към Полша. Независимо колко се опитваме, вече е късно да отбегнем това. Поздрави.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото