BETWEEN THE BURIED AND ME планират ново DVD

Екстремните прог метъли от Between The Buried And Me обявиха намерението си да запишат ново DVD, включващо изпълнения на живо на албума от 2012 г. The Parallax II: Future Sequence в една по-нетипична, интимна обстановка. Групата ще изостави обичайните си амбициозни сценични продукции, за да се фокусира изцяло върху музиката, което ще стане в студио и с допълнителната помощ на перкусионисти, саксофонист, флейтист и струнен квартет.

Фронтменът Tommy Rogers казва:

В днешно време всеки би могъл да гледа нашите песни на живо онлайн. Ето защо бихме искали да поднесем на феновете нещо малко по-различно: изпълнение, осъществено изцяло в студиото. Това ще бъде едно чудесно преживяване и се надяваме искрено да се хареса и на вас толкова, колкото и на нас.

Преди броени дни Between The Buried And Me стартираха турнето си в САЩ заедно с групите Deafheaven, Intronaut и The Kindred. По-долу може да се види част от подготовката на бандата преди всяко шоу, както и трейлърът към турнето:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото