Вижте какво трябва да направите, за да участвате в новия видеоклип на AMON AMARTH

 Шведските викинг крале johan-fucking-heggAMON AMARTH поканиха феновете си от цял свят да участват в направата на официалния им видеоклип към песента “Raise Your Horns“, която е част от актуалния им албум “Jomsviking“, който излезе на 25 март чрез Metal Blade Records.

 Кадрите, които ще бъдат включени във видеото ще бъдат заснети по време на концертите на групата. Освен това, AMON AMARTH ще включат и кадри заснети от техните фенове. Всичко, което трябва да направите е да снимате как вие и вашите приятели вдигате наздравица със своите рогове на фона на плакати или други материали свързани с бандата или по време на техен концерт.

 След това, трябва да изпратите своите видеоматериали до 27 май на електронната поща raiseyourhornsvideo@gmail.com. Ако сте решили да качите заснетото от вас в YouTube, трябва да включите “#RaiseYourHorns“ в заглавието на клипа Ви.

 Очаква се официалният видеоклип към “Raise Your Horns“ да излезе този юни.

 Припомняме Ви, че до момента AMON AMARTH са гостували у нас два пъти – през 2011г. и през 2014г.

  1. #1 написан от Б'локи (преди 4 години)

    Да си даваме гъзо на арабете кат тех-шведете и цело Гейвропо и да си снимкаме за благ спомен, и да им го пратим. Така ще е най-викингско…

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото