Три страхотни групи ще делят сцената в клуб Полинеро

На 26.12.14 год. клуб Полинеро/ гр. Пловдив ще бъде жестоко разтресен от не една, а цели три страхотни български групи.

Първата група, която има честта да излезе на сцената, е младата група Crush. Тази година беше изключително силна за тях, след като спечелиха първа награда от националния младежки фестивал „Силата на рока“4 и първо място то поредицата на Парк Live. Това ще е първото им участие в гр. Пловдив, но със сигурност няма да е последното. На концерта ще представят най-новите си авторски парчета, както и нови кавър песни.

Следващата банда, която ще се качи на сцената е PSS. Втората софийска банда на сцената, на Полинеро. Групата също ще заложи на авторската музика и няколко добри кавъри. PSS са известни с хитовите си парчета: „Мечта“, „Going home“,“ Не го мисли“ и последният им хит, който също ще бъде изпълнен „Краят на дъжда„.

Честта да закрият концерта и вечерта се пада на пловдивската група Krossfire. Те вече са доста познати на свой терен от общите им участия с румънски, български и др групи на една сцена. Тази година участваха и в фестивала на Полинеро. През месец ноември групата беше в студиото и работеше върху предстоящия си албум. Дали ще ви издадат нещо от него на концерта остава загадка.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото