CARPATHIAN АLLIANCE – един интригуващ фестивал

От 2011 г. вдън украинските планини, сред мъгли и вековни гори, се провежда Carpathian Аlliance – фестивал за екстремна музика, със стилова насоченост – FOLK/PAGAN/VIKING/BLACK METAL.

Той ще се проведе в продължение на 3 дни: 25-26-27 юли 2014 г., на един на най-красивите карпатски върхове – Высокий Верх, с надмосрка височина над 1000 м., на територията на туристически център „Захар Беркут“, в село Волосянка, на 6 км от село Славско (украински планински ски курорт), славещ се и с най-дългия в Карпатите седалков лифт – цели 2800 м, който ще ви отведе до мястото на събитието, с наличието на множество удобни хотели за всеки вкус и бюджет.

Разрових се и изчетох мненията в „Книгата за оплаквания и жалби“. Може би заради местоположението, минус е еднообразието на храна, няма супи, готвени манджи, и бирата не била класна:) Образували се големи опашки на лифта – както в посока към феста, така и в обратна. Хората, слезли да хапнат блага храна и да пийнат хубава бира, изкарвали повече часове в очакване да се метнат в кабинките, отколкото в седене в местните заведения. На терена на феста няма душове, а тоалетните – отдалечени.

Над 20 банди ще сритат психиката ви и ще задоволят меломански страсти.
Ето ги и главните герои:
Taake (Nor)
Preternatural (Lv)
Tharaphita (Est)
Balfor (UA)
Milliard (Ru)
Trollfest (Nor)
Tanzwut (Ger) (Medieval+Metal show)
Nokturnal Mortum (UA)
Anaal Nathrakh (UK)
Morbus Dominium (UA)
Тролль Гнет Ель (Ru)
Невидь (Ru)
Riul Doamnei (It)
Znich (By)
DivahaR (Arm)
Impaled Nazarene (Fi)
Watain (Swe)
Borknagar (Nor)
Finntroll (Fi)
Belphegor (At)
Wardruna (Nor)
Behemoth (Pl)

Цени за билети:
400 грн. – От 1 до 10 октомври
460 грн. – От 11 октомври до 15 декември
500 грн. – От 16 декември до 28-ми февруари
540 грн. – От 1 март до 23 май
580 грн. – От 24 май до 23 юли
620 грн. – Юли 24-26

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото