Десети пореден благотворителен фест „Побит Камък“

За десета поредна година мотоклуб „Калашниците-МСС“ организира благотворително рок парти, с което да положи началото на слънчевите и топли дни на пролетта и предстоящия мото сезон.

За доброто настроение на гостите ще се погрижат любимците от група „KROSSFIRE„, а след тях „TSUNAMI ROCK BAND“ и други, които ще направят пълен сет от своите парчета на голямата сцена на „Калашниците“.

 

kalashnicite-pobit kamak 2019

 

Събитието ще се проведе на 5-7 април 2019г. на терена на природен парк „Побит Камък„, на 20км. от София, до с. Нови хан.

Ще бъдат осигурени: Професионален кетъринг, бар, безплатен безжичен интернет и много забавления за малки и големи.
Теренът е подходящ за палатки.
Входът е безплатен.

Верни на целта и идеята си „Калашниците-МСС“ и този път ще организират целогодишна акция за събиране на средства за болно дете.
Тази година малчуганът се казва Даниел Петров – на 4 годинки и е с диагноза – Детска Церебрална Парализа. Дани се нуждае от финансовата ни помощ, за да може да пребори заболяването си и да изживее детството си нормално.

ПОБИТ КАМЪК – 2019 ВИ ОЧАКВА

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото