THERION ще свирят в София на 4 декември

Датата е част от голямото европейско турне „Leviathan II Tour 2022“, на което ще бъде представена на живо втората глава от новия проект на групата със същото име Leviathan II, част от трилогията Leviathan. Първата част от албума – Leviathan I (Nuclear Blast Records, 2021) е вече факт и получи заслужени овации; втората и третата част се очаква да бъдат издадени съответно през 2022г. и 2023г., а българската публика ще има шанса да се запознае на живо с втората – Leviathan II при четвъртата си среща с бандата у нас на 4 декември в клуб Mixtape 5.

Седемнадесетият дългосвирещ албум на формацията обещава тя да представи на света поредния си шедьовър пък бил той и под формата на „по-нормален“ албум в историята на групата, както го определя вокалистът на групата Thomas Vikström – един от създателите му, заедно с „маестро“  Christofer Johnsson.

Шоуто е със сериозна продукция и гарантира една вечер с впечатляващи атмосфера и звук, каквито Therion предлагат при всяко свое изпълнение.

И нека преговорим това, което вече знаем: защо Therion са толкова големи и единствени със своята висока класа в океана от симфо метъл? Заради вниманието към детайла; изтънчения усет за смесване на елементи от класическа музика/оркестрации с метъл и заради лекотата, с която изнасят мащабни спектакли, независимо от терена.

Ясно е, че за група като тази, която стои така уверено и звучи така бомбастично на сцена и предлага толкова многопластово представление, не е неоходимо кой знае какво уговаряне, за да се уреди да се видите с всичките си изкушени в метъла приятели на концерта й в клуб Mixtape 5 на 4 декември 2022г.

Билети: Ранно Пиле онлайн: https://bit.ly/TherionSofia2022 и с наложен платеж по Еконт за цяла България на телефон 0886 33 33 67.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото