Уикеда с концерт утре в Pork Pie

Уикеда ще закрие серията от шест интернационални концерта в Борисовата градина. В поредицата досега взеха участие Dubioza Kolektiv (Босна и Хрецеговина), Popa Sapka (Румъния), Eyesburn (Сърбия), Jaya the Cat (САЩ, Холандия) и Superhiks (Македония).

Билети за концерта на 31-ви август могат да се закупят предварително от мрежата на Ticketstream.bg – Офис 1, М-Тел, На Тъмно, Строежа, Мултирама, Ориндж, Техномаркет, TBI. Цените в деня на концерта няма претърпят промяна и остават твърдо 5 лв. Специално за това събитие пред Порк Пай за улеснение при влизането ще бъде организиран специален пропусквателен режим. Вратите на клуба ще бъдат отворени от 19:30 ч., началото е 21:00. Лица под 18 г. ще бъдат допускани с придружител след подписване на съответната декларация на обособен за целта вход.

 Кампанията, чиято цел е популяризиране и създаване на близки контакти с най-качествените банди от региона, е дело на Строежа, Pork Pie и Stagemasters, с подкрепата на ирландското уиски Bushmills и новото Jacobs 3in1.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото