Чуйте „Bulletproof“ – първото парче от предстоящия албум на GODSMACK

103868-when-legends-rise

Вчера на бял свят се появи първото парче от предстоящия When Legends Rise“ на Godsmack, който се очаква да излезе на 27 април.

Сингълът носи името „Bulletproof“ и е нещо доста по-различно от това, което сме свикнали да чуваме от бандата. В него са съчетани плътни рифове, ритмична ярост, голи емоции и вокали, които могат да те побъркат с мелодичната си прецизност.

„Емоциите оказаха много силно влияние върху „Bulletproof“, казва Sully Erna. „Винаги пиша за неща, които са ме засегнали на емоционално ниво. Мисля, че вече всеки е разбрал това за мен и избирайки да го направя, трябва да съм готов да бъда честен и уязвим. Предизвикателството е когато разбереш колко „изложен“ може да бъдеш с лична информация. През годините научих, че прозрачността ми, дори до точка на неудобство, понякога е доста по-добра за мен от това да тая болката в себе си. „Bulletproof“ е още един момент от живота ми, в който се оставих да бъда уязвим и наранен.“

Официалното видео на „Bulletproof“ се очаква да излезе съвсем скоро. Заснето е на 7 февруари в L.A. със специалното участие на кънтри певеца Billy Ray Cyrus и бившия фронтмен на SKID ROWSebastian Bach. Клипът е режисиран от дългогодишният визуален сътрудник на групата Troy Smith.

 

 

„Bulletproof“ може да чуете от тук:

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото