SEVI тръгват на европейско турне

След като спечелиха сърцата на международното жури в Каварна рок фест 2014 и откриха вечерта на великите Europe, SEVI стягат куфарите за първо турне извън пределите на родината!
Първата дата от пътуването е на 18.07.2014 в Аспровалта (Гърция).Турнето продължава с няколко дати в Италия:

25.07.2014 – Malesco, бар “La Sosta”, където SEVI ще загреят за участието си на фестивала “Pirates of Rock” на 26-ти. Съвсем в стила на фестивала, SEVI ще участват с пиратското си шоу и ще превземат сцената на „Черната перла“. (Фестивалът има две сцени, съответно „The Black Pearl” и “The Kraken stage”)
На 27-ми родните музиканти ще запалят моторите към Bikes Fest в Милано и ще свирят с италианските си колеги от Down the Stone.
Турнето продължава на юг с концерт в Grosseto, където SEVI представят новия си сингъл “On My Own” заедно с автора на музиката Pino Biaggioli и неговата банда. Специално за италианските фенове нашите музиканти са подготвили и италианска версия на On My Own (Senza te).
Турнето завършва с концерт в Сърбия на най-стария фестивал в Европа – Gitarijada ( Зайчар). SEVI ще излязат на главната от петте сцени на фестивала, непосредствено преди небеизвестната група RIBLJA ČORBA!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото