RockSchool обяви тазгодишните си стипендианти за безплатно музикално образование

FB-Post5 (1)

 

Музикалната академия Rockschool подари 9 пълни и 14 частични стипендии на хора, които имат нужда от подкрепа и повече уроци и репетиции, за да стартират своето музикално обучение или да развият своя талант.
Стипендиантската програма, която се случва за втора поредна година, предоставя безвъзмездно музикално образование на хора от всички възрасти и нива на музикална напредналост, включително и на напълно начинаещи. На конкурса тази година бяха приети повече от 80 кандидатури. Стипендиантите преминават през 48 часа уроци и над 80 часа индивидуални репетиции.
Единственото условие в конкурса бе да се изпрати видео, в което кандидатът да разкаже “Защо иска да получи музикална стипендия?”. Бяха избрани 24 души, които ще могат да стартират своето интензивно обучение по музикален инструмент или пеене. Останалите кандидати също заслужават да бъдат стимулирани да прогресират с любимия си музикален инструмент и за тях от RockSchool са приготвили специални намаления на уроците, от които те ще могат да се възползват.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото