Пускат билети за втори балкон за концерта на 2CELLOS

2Cellos-Poster-RCКонцертът на 2CELLOS на 9 декември в зала 1 на НДК обещава да е едно от най-впечатляващите събития на сезона и интересът към него е наистина огромен. Билетите за партер и първи балкон са изчерпани и поради тази причина организаторите от Loud Concerts пускат в продажба втори балкон.

Билетите са на цена 55 лева и са в продажба от днес, 14 ноември, в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Picadilly.

Турнето на 2CELLOS стартира на 24 ноември и преди изявата си у нас ще посетят Русия, Латвия, Беларус и Румъния. След Европа дуото ще се отправи към Австралия и САЩ, където част от датите са вече напълно разпродадени.

Междувременно, 2CELLOS зарадваха своите фенове с пускането на нов сингъл – The Trooper. Парчето е задължително за всички меломани.

 

Шоуто на 9 декември в зала 1 на НДК на суперталантливите 2CELLOS е с начален час 20.00 часа. Не го пропускайте!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото