PSS с нова песен

PSS image002Възможна ли е връзката от разстояние? Новата песен на PSS „Това си ти“.

Кой ли не е преживял поне една любов от разстояние? Вечерите с телефона и видеочата, загубата на вкус към моментните забавления, безкрайното „Липсваш ми!“, очакването и мечтите за пътуването, когато най-сетне ще сте заедно. Емоциите на влюбените, разделени в различни градове, бликат от новата песен на PSS „Това си ти“. Хардрок момчетата разкриват своята романтична страна в това музикално преживяване, в което всеки може да намери и част от своята история.

Можете да свалите песента безплатно от сайта на групата www.pssband.com

За първи път в парче на PSS пее Йоан Баков, познат на феновете от музикалното реалити „Голямото рок междучасие“, където спечели финала с групата Panic Station.

Песента „Това си ти“ е записвана, миксирана и мастерирана аналогово. Това означава, че не са използвани никакви auto-tune или корекции върху глас, китара, барабани и бас. Обработката става чрез хардуерни ефекти, модули и процесори, заради което звученето е натурално, в запазения стил на Pimp Switch Sequence (PSS).

През лятото групата ще се изявява по концерти, на които ще свири „Това си ти“, наред с другите си парчета. PSS обичат и да правят изненадващо streaming от концерти, записи и репетиции, така че не пропускайте да ги следвате във Фейсбук!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Видео Клип:

https://www.youtube.com/watch?v=OwVJ-EekzdE

 

Facebook:

https://www.facebook.com/PimpSwitchSequence/?ref=bookmarks

 

Web site:

www.pssband.com

 

Снимки:

https://www.dropbox.com/sh/q699lmatrlpbpxg/AADvAU9j88wHDCp9InE6JTO6a?dl=0

 

Песен – Това си ти:

https://www.dropbox.com/sh/gdczjimsw4pyu1t/AACrH1kW8yuL1KpqnhBrPabpa?dl=0

 

 

Bio:

 

Рокът е онази музика, която никога не остарява, защото винаги е имало, има и ще има любители на твърдите звуци, високия адреналин и изразяването на емоции с наелектризиращи мелодии.

 

Музикалното разнообразие от стилове в България е голямо, но винаги има място за нещо ново и свежо, точно като PSS (Pimp Switch Sequence)! Те са групата, която дава своя принос за рок културата в България като я допълва със своето различно звучене. Това е група, която трябва и има защо да бъде чута!

 

Всичко започва през 2005 г. в Солун с един “обикновен” училищен проект, озаглавен Way Out, който по-късно е преименуван на Pimp Switch Sequence (PSS). Новото име идва по време на една разходка към връх Олимп. То символизира желанието на рокаджиите да върнат аналоговито звучене с истински инструменти от времената, когато рок музиката е била неделима част от ежедневието – там където ѝ е мястото.

 

  • На 20 декември 2016 г. излезе песента „Просяк“, посветена на Habitat for humanity. Целта й е да привлече внимание към хуманитарните организации и хората, на които те помагат. Парчето попадна в топ 10 на класацията на радио Z-Rock „Каменица топ 40“, набра популярност и в класацията на БНР.
  • На 18 ноември 2014 г. групата издава песента „Краят на дъжда“, която е най-успешната песен до момента. В клипа на песента групата излиза с нова визия в червено, черно и бяло, а музиката е доста по-агресивна от предишни песни. Песента дебютира по БГ Радио и участва в много класации, най-видно в класацията на Z-rock „Каменица Rock 40“, където достига 10-то място.
  • 24 юни 2014 г. беше датата, на която PSS пуснаха официално видеото на новото си парче „Не го мисли”. Клипът към песента, която младата банда записа в Artracks Recording Studio в Атина, е изпълнен с щурите приключения на групата и безгрижните им летни дни на плажа, където слънцето пече и тревогите отстъпват място на доброто настроение на фона на красиви кадри от южното Черноморие. Видеото е заснето на плажа в Синеморец, устието на р. Велека, Черноморец и Сърф бар на къмпинг „Градина”. Песента е въртяна по множество радиа и е част от няколко класации, като достига първо място в класацията на БНР, както и достига първо място в класацията за най-добър клип „Ново 10+2“ по БНТ 2.
  • На 21 април 2014 г. PSS осъществиха първия български live streaming концерт в Youtube. Сандра, Лени, Светльо и Константин направиха пряко включване от професионално звукозаписно студио. По време на страхотния лайв гост беше един дългоух приятел, който артистично представяше на зрителите имената на песните, изписани на табелка. Сетлистът на бандата, която съчетава в песните си наелектризиращо хард звучене и запомнящи се съвременни мелодии, включваше изцяло авторски парчета.
  • На 13 февруари 2014 г. музикантите от младата българска група PSS представиха видеото към песента „Мечта”. Парчето беше 5 поредни седмици в топ 5 в класацията „Ескалатор” на програма Хоризонт. Pimp Switch Sequence (PSS) определят себе си като хардрок група – едно напълно уместно обобщение за темперамента, амбициозността и музикалността на младите музиканти.
  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото