Следете METAL HANGAR 18 и в TAPATALK

Screenshot_2015-10-16-12-26-53От вчера въведохме още един лесен начин да четете METAL HANGAR 18. За някои може би това е познато от форумите, но от скоро чрез TAPATALK лесно могат да се четат и цели новинарски сайтове. Затова, разбира се, с радост предоставяме възможност за феновете ни, които ползват смартфон с iOS, Android или Windows Mobile да са винаги в част с най-новите публикации при нас.

Естествено, запазваме и старите си начини.

RSS ни, който е активен от стартирането на сайта ни. Като така освен новините може да се запишете и за коментарите в него. (какво е RSS; български он-лайн колектор – InoReader; има много приставки/add-on за всякакви браузъри, както и отделни програми и за всички операционни системи, включително и мобилните)

Също така имаме абонамент по e-mail. На главната ни страница в дясната лента може да въведете адреса си и веднъж дневно ще получавате писмо с всичките новини накуп.

Естествено, може да ни следвате и в Twitter и Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото