Последни подробности за концерта на MYRATH

Myrath@ Joy Station, SofiaТози петък, 25 ноември, последователите на френско-тунизийската банда Myrath ще могат да ги гледат за пръв път в София. Групата ще забие в клуб Joy Station по покана на Loud Concerts.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) и партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цената е 35 лева, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб Joy Station, цената ще бъде 45 лева на билет.

 

Elyes Bouchoucha, кийбордист и водеща фигура в Myrath, сподели пред български медии изненадата от феновете им при първото посещение на Каварна Рок Фест 2016:
“Преди това нямахме никаква идея дали в България има фенове, които се интересуват от нашата музика. Когато се качихме на сцената на фестивала, видяхме почитатели, които бяха облечени с тениски с нашето лого и не само това – те куфееха и пееха песните ни. Беше невероятно преживяване”.

Той обеща да изнесат невероятно шоу на 25 ноември.

В клуб Joy Station няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Myrath.

Декларацията може да бъде получена и от охраната на входа на клуба.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Концертът на 25 ноември в клуб Joy Station е с начало 19 часа, когато на сцената ще се качи и ще подгрее публиката младата българска метъл банда Velian!

  1. #1 написан от Б'локи (преди 6 години)

    „последователите“
    Зааааеби

    .I.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото