До днес всички бяхме в тъмното, но ето че премиерата на Shot in the Dark вече е факт и изстрелът донесе познатия ритъм и глас. По-долу можете да чуете обещаното ново парче на AC/DC.
Легендарната петорка вече обяви официалната дата за излизането на новия им албум PWRUP. Това ще се случи на 13 ноември.
Напомняме, че групата ще се появи в състав:

Angus Young – lead guitar
Brian Johnson – lead vocals
Cliff Williams – bass
Phil Rudd – drums
Stevie Young – rhytm guitar
Изминаха 4 години от оттеглянето на емблематичния Brian, който се бореше със загуба на слуха. Phil Rudd също не бе част от австралийската петорка в продължение на 5 години, причините бяха проблеми със закона. Cliff Williams имаше намерение да се отказва от музикалната си кариера след последното голямо турне на групата, но очевидно отново е в играта.

Легендарната група AC/DC ще представи първия си албум с нова музика от 2014 г. насам на 13 ноември! POWER UP е 17-тата им студийна колекция, а за създаването й бандата отново работи в екип с продуцента Brendan O’Brien, който стои зад проектите Black Ice от 2008 г. и Rock Or Burst от 2014 г. С максимален заряд за поне десетилетие напред AC/DC изстрелват 12 нови парчета, с които за пореден път гордо затвърждават наелектризиращото си звучене и неповторимата си енегрия

POWER UP излиза в няколко формата – дигитален, CD, винил и делукс версии, които със сигурност ще разтърсят света на колекционерите и най-върлите фенове на AC/DC. Лимитираната версия –  единствен по рода си POWER UP делукс бокс, е върховният фен подарък, а с едно натискане на бутона отстрани на кутията, неоновото лого на бандата светва и мигновено зазвучава интрото на “Shot In The Dark” от вградената колонка. Кутията съдържа целия CD пакет, книга от 20 страници с ексклузивни снимки и USB зарядно, с което боксът да може винаги да бъде зареден.

Предварителни поръчки на физически носител в MusicMall.bg!

Pre-order в дигитална версия тук.