Покана и важна информация за концерта на AMON AMARTH

Metal Hangar 18 и BGTSC отново предоставят на един фен възможността да спечели билет за дългоочаквано събитие. Този път късметлията ще може да усети мощта на шведските войни Amon Amarth, които ще посетят столицата на 30 април. От днес в 14:00ч. до 23 април в 12:00 на обяд всеки един може да заяви своето участие по познатите ви начини:

1. Харесайте плаката на нашата facebook страница, пуснете като коментар любимата си песен и изпратете като e-mail на igra@metalhangar18.com три имена и телефон за обратна връзка с тема Amon Amarth.

2. Ако нямате facebook, отговорете на вече споменатия e-mail адрес на въпроса
Какво означава името на бандата Amon Amarth?, като отново сложите същата тема и напишете три имена и телефон.

Добра новина за младите почитатели на викингите: отпада като изискване нотариалната заверка на декларациите за придружаване на лица под 18 годишна възраст благодарение на по-ранното от плануваното начало за започване на концерта. Вратите на залата ще бъдат отворени за посетители в 18.30 часа, а шоуто ще започне в 19.30 часа.

Във връзка със зачестилите запитвания напомняме, че чукове, копия, брадви, мечове, саби, щитове, шлемове и други изработени от метал, дърво, твърди пластмаси или други твърди материали, създаващи пряка опасност от нараняване на околните ще бъдат класифицирани и/или третирани като „оръжия и опасни предмети”!
Билетите за концерта се продават ексклузивно в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Пикадили, Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim bg

За въпроси и запитвания: events@bgtsc.eu

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото