MY NAME IS JANET пускат ново парче

Интернационалната банда MY NAME IS JANET пуска своето ново парче Feed Your President за свободно слушане. Песента е част от от албума “Big Unveiling in the Town of Dead”, за който писахме тук.

Big Unveiling in the Town of Dead:

01. Bandwagon For The Broken Stage

02. When I Say To You The Truth

03. Uncanny Fright

04. The Sand

05. The Eastern Vibes

06. Ulan Bator

07. Expectation For Love

08. Feed Your President

09. Bandwagon Leaves The Town Of Dead

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото