Подробности от OBITUARY

Седмица след като разкриха заглавието на новия си албум OBITUARY показват и поредната кърваво – размазваща обложка, както и съдържанието на актуалната си творба. Деветият студиен албум на пионерите от Флорида ще съдържа следните композиции:

„Inked In Blood“:

01. Centuries Of Lies
02. Violent By Nature
03. Pain  Inside
04. Visions In My Head
05. Back On Top
06.  Violence
07. Inked In Blood
08. Deny You
09.  Within A Dying Breed
10. Minds Of The World
11. Out Of  Blood
12. Paralyzed With Fear

 1. #1 написан от Allemagne (преди 5 години)

  Като се има предвид обложките на първите два албума, това тук е една безвкусна безмислица (според мен…), поредните карантии изригнали от фотошоп конвейра…

 2. #2 написан от Billi Tuary (преди 5 години)

  По- важно е дали съдържанието пак ще е същия каратнилък или ще си заслужава ентусиазираното финансиране :)

 3. #3 написан от Octopuss (преди 5 години)

  Обложката никак не ми харесва, наистина изглежда, колкото и да е парадоксално, постно и банално. Едноименната песен, която изтече, също не ме впечатли особено. Но да се надяваме, че легендите няма да ни разочароват.

 4. #4 написан от Dead By (преди 5 години)

  Обложките на първите два албума са с дълбок философски контекст: един разлагащ се труп по кецове и една супер небивалица, която всъщност е толкова смислена, че е без значение кой ще я ползва (била правена всъщност за Sepultura). Групата събира средства (10 000 $), за да запише албума си и според българските мъдреци трябва да плати 2 000 от тях, например, на някой дрогиран олигофрен-художник, щото да удовлетвори „естетическия“ вкус на българския цървуланко-коментатор.

 5. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 6. Коментари за тази публикация
В началото