PHIL ANSELMO изпя и „Mouth For War“, този път с KILL DEVIL HILL.

Снимка: Facebook.com/KillDevilHillMusicМалко повече от седмица след като Phil Anselmo изпя със Zakk Wylde и неговите Black Label Society песен на Pantera („I’m Broken“), по време на турнето на BLS и Down, той направи същото и с Kill Devil Hill, като този път беше избрана друга любима класика, „Mouth For War“. Събитието се случи по време на сета на KDH на фестивала Rock On The Range, в Охайо. Фен видеото, което можете да видите по-долу, беше качено в YouTube канала на радио WGRD. Пред 100.3 The X Rex Brown сподели, че 10 минути преди бандата да излезе на сцената, Phil се „навъртал наоколо“ и басиста го попитал дали иска да изпее песента, след като тя така или иначе била в сетлиста, на което Anselmo отговорил утвърдително.
Групата на бившия четириструнник на Pantera и Down е на майско турне, което включва осем дати и приключва на 24 май на фестивала Rocklahoma. Интересното е, че в него ще вземат участие всички бивши членове на Pantera с настоящите си проекти – Hellyeah на Vinnie Paul, Kill Devil Hill на Brown, Down на Phil Anselmo, както и Black Label Society на Zakk Wylde, който от доста време е спряган за единствения китарист, който ще замени починалия Dimebag Darrell при евентуален реюниън на легендите.
Наскоро към дружината, носеща името на града от Северна Каролина, Kill Devil Hills, се присъедини Johnny Kelly, бившият барабанист на Type O Negative, който замени легендата Vinny Appice, напуснал поради незадоволителните, според него, резултати, които групата постигнала.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото