АХАТ с нова песен

ахат

Години след последния официално публикуван нов материал група АХАТ се похвали с чисто нова песен. Парчето се нарича „Те ме чакат“ и бе официално представено днес в ефира на Z-Rock. Песента е посветена на всички български семейства, които имат синове и дъщери някъде по света и от бандата се надяват, че чрез композицията тези семейства биха могли да се почувстват по-близо един до друг. Вал Тодоров е автор на текста, който покрива напълно стандарта, поставен от него преди повече от 30 години с песни като “Дървото” и “Походът”.

В момента АХАТ усилено се подготвят за участието си в проекта „Rock The Opera“, който ще се състои на 7-и септември в Античния театър в Пловдив. А официалната премиера на живо на „Те ме чакат“ ще бъде на 27-и септември в Зала 1 на НДК по време на концерта „Походът на българския рок“. В него групата ще свири заедно с Милена и СИГНАЛ.

Още новини за АХАТ:
FACEBOOK

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото