Концертът на JAYA THE CAT е разпродаден, билетите за S.A.R.S. свършват

Днешният концерт на JAYA THE CAT е напълно разпродаден от близо седмица насам. Организаторите от клуб Терминал 1, където ще се проведе събитието, не предвиждат пускането на допълнителни билети на място. Вратите на клуба тази вечер ще отворят в 21:00, а самата група излиза на сцената в 22:30 ч.

Както е известно, през следващата седмица предстоят два поредни концерта на популярната форамация от Сърбия – S.A.R.S. Събитията ще се състоят на 11 и 12 април (петък и събота), отново в Терминал 1. Важно е да се отчете, че билетите и за двата концерта също са на привършване. Цената им в момента е 20 лв., като евентуално при останали наличности за самата дата и място ще се покачат на 25 лв. Могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg – онлайн, както и на касите – Строежа, Бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет, М-тел, Ориндж, Евротурс, Cashterminal. Препоръчва се предварителното закупуване на билети!

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото