PANTERA с лимитирана серия тениски

Хеви метъл величията от Тексас, PANTERA, пуснаха на пазара ограничено количество тениски, насочени към социалното дистанциране, което според експертите е най-добрият начин за ограничаване на разпространението и въздействието на COVID 19 върху населението.
Идеята за щампата върху тениските е базирана на обложката на класическия албум на групата „Vulgar Display Of Power“ и съдържа част от текста на песента „Walk“: „Be yourself, by yourself, stay away from me“. 40% от нетните приходи, генерирани от продажбите на лимитираната серия ще бъдат дарени на фонда за помощ за борба със заразата – MusiCares COVID-19.

Pantera_Vulgar Display of Power

„Vulgar Display of Power“ е определен като двойно платинен албум  от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка (RIAA) през 2004г., което означава, че са продадени повече от два милиона копия в САЩ от издаването му през февруари 1992г.

В интервю през 2017г. пред радиостанция WGRD бившият барабанист на PANTERA, Vinnie Paul Abbott, говори за 25-годишнината от издаването на албума: „Поглеждайки назад, това наистина се оказа революционен запис за хеви метъла, който зададе тона на това, което правят днес съвременните метъл групи. Беше специален и наистина се гордея, че бях част от него.“

Поръчки могат да бъдат направени тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото